Referenties

Kristel de Groot - Business Analist bij Alliander

Ik vind John een fijne coach om mee te werken. Hij stelt je op je gemak, kan je spiegel voorhouden wanneer nodig, maar ook situaties met humor benaderen. Doordat hij zelf ook persoonlijke ervaringen deelde, voelde ik mij meteen veilig bij hem. Hij heeft tijdens coaching sessies echt aandacht jou als persoon en wat goed voor jou werkt. Ik kan hem van harte aanbevelen.

 

Linde Erinkveld - Business Analyst Customer Happiness bij bol.com

Afgelopen jaar heb ik enkele coachingssessies mogen doen bij John. Vanaf het eerste moment klikte het al en gaf hij, mede doordat hij zelf ook zo open vertelt, een veilig gevoel. De sessies vloeiden vanaf een 'hoe gaat het nu met je?' naar veel diepere gesprekken en bijbehorende inzichten. Ik zou John zeker aanbevelen (en heb dat al meer dan eens gedaan)!

 

Corinne Avis - Senior Product Owner bij bol.com

In the last six months I had multiple coach sessions with John. He was recommended to me by my People Manager. This was my first coaching experience. John is easy to talk to, has a versatile way of working and asks the right questions. He matched his style and approach to my needs and did not make it too easy for me. He helped me to become aware of my strengths and pitfalls and helped me to express my wishes to others. I am very happy that John guided me this past half year.

 

Mitchel Querreveld - Software Engineer bij Florbs

John straalt een heerlijke rust uit en weet tijdens een coachsessie precies de juiste vragen te stellen. Hierbij daagt hij je uit om uit je comfortzone te stappen, terwijl hij ervoor zorgt dat je je veilig voelt om je open te stellen.

 

Marieke van Burgeler - Marketing Data Analist bij bol.com

Afgelopen maanden heb ik een coachingstraject met John gehad en zo waanzinnig veel geleerd! John heeft mij geholpen om twijfels aan te pakken en tools geboden om effectiever achter mijn doelen aan te kunnen. Vooral de humor, eerlijkheid en persoonlijke verhalen deden het hem voor mij. Een absolute aanwinst voor bol.com!

 

Chris Borsboom - Senior Change & Projectmanager bij Nextnovate

Ik geloof dat coaching een belangrijke stap is in zelfontwikkeling. Bij John heb ik dit ervaren. Met effectieve modellen en methodes zijn John en ik op een Self Deployment avontuur gegaan waarbij ik 3 hoofddoelen heb geformuleerd. Dankzij de kennis van John en omdat hij op de hoogte is van psychologische methodes hebben we na een paar coaching afspraken al de eerste successen behaald. Van daaruit werd het voor mij steeds makkelijker mijn doelen in de praktijk zichtbaar te maken. John weet echt de juiste klik te maken tijdens het gesprek wat het ook voor mij makkelijker heeft gemaakt om goed met hem te praten.

 

Xistan Flipse - Partner Account Manager bij bol.com

John is een rustige coach die je op een hele fijne manier de juiste kant op beweegt zonder dwingend over te komen. Vaak weet je het antwoord op belangrijke vragen zelf al, maar is het John die je hier laat komen door de juiste vragen aan jou te stellen. Zonder twijfel een van de beste coaches die je met jouw carrière kan helpen!

 

Maarten van Veelen - Solution Architect/Business Analyst bij Incentro

Met John een erg prettig en constructief coachingstraject doorlopen. John stelt tijdens de coachsessies de juiste vragen en blijft dit doen totdat het gewenste effect is bereikt. Ik ben enorm veel wijzer geworden over mijzelf en kan dankzij de adviezen van John hier verder mee aan de slag.

 

Lysanne Bruinsma - Teamlead Partnerservices bij bol.com

Afgelopen half jaar een coachingstraject met John gehad. John is een zeer fijne en prettige coach om mee te werken. Vooral met veel humor en zijn relaxte houding maakt John een fijne en makkelijke gesprekspartner. Zijn kijk op situaties en alle tools die hij daarvoor aanreikt hebben mij heel erg geholpen. Ik kan hem dan ook van harte aanbevelen! 

 

Corine van Die - Changemaker bij Taieki Life & Organization

De eerste keer dat ik John ontmoette dacht ik... met deze man wil ik samenwerken! John is scherpzinnig en heeft het lef te benoemen van wat hij waarneemt. Veilig en direct. Sensitief en helder. John kan overstijgend naar een situatie kijken en durft tegelijkertijd met zijn voeten in de modder te blijven staan. Wanneer John je pad kruist, dan weet je het en blijft er altijd iets moois achter. 

 

Links 

www.ngenious.nl

www.bol.com

www.zelforganisatiefabriek.nl

De Huiscoaches: Overview | LinkedIn

www.nobco.nl   

www.hetcoachhuis.nl               

www.vidarte.nl

www.mbraining.nl