Referenties

Raymond Wessels - Teamleider Incidentenbestrijding bij ProRail

Hallo allemaal, ik heb inmiddels een aantal sessies, interventies gehad met John. Wat een fijne, aardige man.

 

Linde Erinkveld - Senior CX Improvement Specialist & Host bij bol.

Afgelopen jaar heb ik enkele coaching sessies mogen doen bij John. Vanaf het eerste moment klikte het al en gaf hij, mede doordat hij zelf ook zo open vertelt, een veilig gevoel. De sessies vloeiden vanaf een 'hoe gaat het nu met je?' naar veel diepere gesprekken en bijbehorende inzichten. Ik zou John zeker aanbevelen (en heb dat al meer dan eens gedaan)!

 

Yvonne Stams - Dalmeijer - Coach & Familieopsteller & Opleider Systemisch werken & Auteur bij Vidarte

John is een fijne vent en een betrokken coach. Hij is er voor je, is betrouwbaar en heeft humor. Gelijkwaardigheid, diversiteit en kwaliteit zijn belangrijk voor hem. Hij werkt vanuit een diep gevoelde missie om een bijdrage te leveren aan een wereld waar mensen vanuit hun gevoel kunnen leven, authentiek kunnen zijn en de kracht hebben om hun verlangens te vervullen.

 

Corinne Avis - Senior Product Manager bij bol.

In the last six months I had multiple coach sessions with John. He was recommended to me by my People Manager. This was my first coaching experience. John is easy to talk to, has a versatile way of working and asks the right questions. He matched his style and approach to my needs and did not make it too easy for me. He helped me to become aware of my strengths and pitfalls and helped me to express my wishes to others. I am very happy that John guided me this past half year.

 

Ruud van Woerkom - Docent MBO ondernemerschap, Spaans & Economie bij MBO De Rooi Pannen Handel

John heeft mij begeleid tijdens een coaching traject op zijn prachtige nieuwe locatie in Vught. Voor mij de eerste keer, maar een zeer prettige ervaring. John heeft mij uitstekend geholpen in het inzicht krijgen van mijn overtuigingen/belemmeringen. Ik heb onze gesprekken eigenlijk altijd als plezierig ervaren. Met de juiste vragen van John geef ik vaak zelf de antwoorden. Ik zou het een ieder aanraden. Een fijne kerel!

 

Martin Dongelmans - Coach & TMA Professional bij Improve+ Coaching & Training

John is één van de meest authentieke mensen waar ik mee samenwerk. Hij stopt heel veel van zijn persoonlijke reflectie in de ontwikkeling van zijn vak als coach. John moet je absoluut vragen als coach als je diepgaande verandering als mens of team wilt realiseren. Je krijgt er eerlijke en stevige coaching voor terug.

 

Sophie Heeringa - Brand Communications Manager bij bol.

Mijn coaching sessies met John waren altijd heel fijn. Hij coacht vanuit intuïtie en luistert goed naar wat jij op dat moment nodig hebt. Ik voelde me gehoord en we hebben samen gekeken naar wat en waarom ik tegen bepaalde dingen aanliep. Ik zou John zeker aanbevelen :)

 

Mitchel Querreveld - Software Engineer bij Nextnovate / Florbs

John straalt een heerlijke rust uit en weet tijdens een coachsessie precies de juiste vragen te stellen. Hierbij daagt hij je uit om uit je comfortzone te stappen, terwijl hij ervoor zorgt dat je je veilig voelt om je open te stellen.

 

Kristel de Groot - Business Analist bij Alliander

Ik vind John een fijne coach om mee te werken. Hij stelt je op je gemak, kan je spiegel voorhouden wanneer nodig, maar ook situaties met humor benaderen. Doordat hij zelf ook persoonlijke ervaringen deelde, voelde ik mij meteen veilig bij hem. Hij heeft tijdens coaching sessies echt aandacht voor jou als persoon en wat goed voor jou werkt. Ik kan hem van harte aanbevelen.

 

Mark Kurvers - Adviseur Veiligheid & Milieu bij Ministerie van Defensie

Ik vind John een fijne coach om mee te werken. Hij stelt je op je gemak, kan je spiegel voorhouden wanneer nodig, maar ook situaties met humor benaderen. Doordat hij zelf ook persoonlijke ervaringen deelde, voelde ik mij meteen veilig bij hem. Hij heeft tijdens coaching sessies echt aandacht jou als persoon en wat goed voor jou werkt. Ik kan hem van harte aanbevelen.

 

Marieke van Burgeler - Marketing Data Analist bij bol.

Afgelopen maanden heb ik een coachingstraject met John gehad en zo waanzinnig veel geleerd! John heeft mij geholpen om twijfels aan te pakken en tools geboden om effectiever achter mijn doelen aan te kunnen. Vooral de humor, eerlijkheid en persoonlijke verhalen deden het hem voor mij. Een absolute aanwinst voor bol!

 

Chris Borsboom - Regie & Service Manager IT bij Harvest House

Ik geloof dat coaching een belangrijke stap is in zelfontwikkeling. Bij John heb ik dit ervaren. Met effectieve modellen en methodes zijn John en ik op een Self Deployment avontuur gegaan waarbij ik 3 hoofddoelen heb geformuleerd. Dankzij de kennis van John en omdat hij op de hoogte is van psychologische methodes hebben we na een paar coaching afspraken al de eerste successen behaald. Van daaruit werd het voor mij steeds makkelijker mijn doelen in de praktijk zichtbaar te maken. John weet echt de juiste klik te maken tijdens het gesprek wat het ook voor mij makkelijker heeft gemaakt om goed met hem te praten.

 

Xistan Flipse - Key Account Manager bij bol.

John is een rustige coach die je op een hele fijne manier de juiste kant op beweegt zonder dwingend over te komen. Vaak weet je het antwoord op belangrijke vragen zelf al, maar is het John die je hier laat komen door de juiste vragen aan jou te stellen. Zonder twijfel een van de beste coaches die je met jouw carrière kan helpen!

 

Maarten van Veelen - Practice Lead Architecture Hyperautomation bij Incentro

Met John een erg prettig en constructief coachingstraject doorlopen. John stelt tijdens de coachsessies de juiste vragen en blijft dit doen totdat het gewenste effect is bereikt. Ik ben enorm veel wijzer geworden over mijzelf en kan dankzij de adviezen van John hier verder mee aan de slag.

 

Lysanne Bruinsma - Teammanager Partner Care & Quality Team bij bol.

Afgelopen half jaar een coachingstraject met John gehad. John is een zeer fijne en prettige coach om mee te werken. Vooral met veel humor en zijn relaxte houding maakt John een fijne en makkelijke gesprekspartner. Zijn kijk op situaties en alle tools die hij daarvoor aanreikt hebben mij heel erg geholpen. Ik kan hem dan ook van harte aanbevelen! 

 

Corine van Die - Veranderspecialist bij Taieki Veranderingen in Zorg & Welzijn

De eerste keer dat ik John ontmoette dacht ik... met deze man wil ik samenwerken! John is scherpzinnig en heeft het lef te benoemen van wat hij waarneemt. Veilig en direct. Sensitief en helder. John kan overstijgend naar een situatie kijken en durft tegelijkertijd met zijn voeten in de modder te blijven staan. Wanneer John je pad kruist, dan weet je het en blijft er altijd iets moois achter. 

 

Links 

www.ngenious.nl

www.bol.com

www.zelforganisatiefabriek.nl

De Huiscoaches: Overview | LinkedIn

www.nobco.nl                  

www.vidarte.nl

www.mbraining.nl